Phidget spatial and Max question

Supporting Max/MSP versions 6 and up
martins9
Fresh meat
Posts: 3
Joined: Mon Jan 25, 2016 6:28 am
Contact:

Phidget spatial and Max question

Postby martins9 » Mon Jan 25, 2016 7:00 am

Hey guys!

Just looking for a bit of help here. I'm using the PhidgetSpatial 0/0/3 Basic with Max 7 and I'm wondering if there is any way to use two Phidget objects in the same patch with only one sensor. I'm trying to have two objects controlling different effects that I can switch between.

Any help on this would be amazing.
Cheers

User avatar
Patrick
Lead Developer
Posts: 2963
Joined: Mon Jun 20, 2005 8:46 am
Location: Canada
Contact:

Re: Phidget spatial and Max question

Postby Patrick » Mon Jan 25, 2016 9:52 am

This could be accomplished by enabling the webservice or your machine, and opening the spatial over the webservice by specifying IP address and port. This allows you to open a single Phidget multiple times.

http://www.phidgets.com/docs/Language_- ... _a_Network

-Patrick

martins9
Fresh meat
Posts: 3
Joined: Mon Jan 25, 2016 6:28 am
Contact:

Re: Phidget spatial and Max question

Postby martins9 » Mon Jan 25, 2016 10:55 am

Hey Patrick!

That worked a charm, thanks very much

Shane


Return to “Max/MSP”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest