Linking Inputs to Outputs (InterfaceKit 0/16/16)

Supporting Visual Studio on Windows
rajiv_jolly
Phidgetsian
Posts: 7
Joined: Tue Jun 12, 2012 9:23 am
Contact:

Linking Inputs to Outputs (InterfaceKit 0/16/16)

Postby rajiv_jolly » Tue Jun 12, 2012 10:20 am

Hi All,

I have been working on this for some time now and REALLY need some help. I am a newbie to programming so please forgive me in advance if my solution is a simple one.

I have brought an InterfaceKit 0/16/16 and simply would like to link certain Inputs to Outputs. For example, If Input 1 is turned ON then Outputs 4 and 5 will turn ON.

It is important this is done automatically (not using mouse clicks) as I have a switch connected to input 1 and when turned ON so should the outputs. Any help REALLY REALLY would be appreciated.

Thanks in advance.

erik
King of the Lab
Posts: 476
Joined: Fri Mar 06, 2009 12:42 pm
Location: Calgary, Canada
Contact:

Re: Linking Inputs to Outputs (InterfaceKit 0/16/16)

Postby erik » Tue Jun 12, 2012 10:28 am

Although I don't know the exact syntax for VB.NET, you can use the Digital Input events to turn on the digital outputs.

These are documented in the VBNET Getting Started, as well as in the API Reference under the Programming --> Languages Link above.

rajiv_jolly
Phidgetsian
Posts: 7
Joined: Tue Jun 12, 2012 9:23 am
Contact:

Re: Linking Inputs to Outputs (InterfaceKit 0/16/16)

Postby rajiv_jolly » Tue Jun 12, 2012 10:41 am

Hi Erik,

Thank you so much for your reply.

I have looked though this and really don’t understand how I can control Outputs based on Inputs. If ANYONE is able to provide a sample of the syntax I should use it would very much help me.

Thank You.


Return to “VB .NET”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest